Υπέρ του Ολυμπιακού θα λειτουργήσει η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κάποιοι παίκτες θα μπορέσουν να πάρουν «ανάσες» και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει τη δυνατότητα μέχρι το επόμενο παιχνίδι των Πειραιωτών να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, η οποία δεν αρέσει καθόλου στους οπαδούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης, όμως εκείνος πρέπει να αλλάξει τη φιλοσοφία του και οι «ερυθρόλευκοι» να ξεχάσουν τις μέτριες εμφανίσεις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρουσιάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι ότι την περσινή σεζόν πίεζαν ψηλά τον αντίπαλο, ενώ φέτος περιμένουν και σε αρκετές περιπτώσεις του δίνουν χώρο να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις.

Εκείνο που καλείται να παρουσιάζει η ομάδα του Ζαρντίμ είναι να γίνει ένα «κλικ» πιο επιθετική, να κυριαρχεί μέσα στο παιχνίδι και οι παίκτες να έχουν μεγαλύτερη συνοχή μεταξύ τους.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κάνει το «έξι στα έξι» στο πρωτάθλημα και να μην διασυρθεί στο Champions League, όμως ο Πορτογάλος πρέπει να ικανοποιήσει εμπράκτως τους οπαδούς της ομάδας.

Εκείνο που διαρρέεται από τη διοίκηση για το προχθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα είναι πως «η ομάδα ήταν κουρασμένη, είχε τρία ματς σε μία εβδομάδα, με ταξίδι ενδιάμεσα και δικαιούται να κάνει ένα κακό παιχνίδι».

Επίσης, αναγνωρίζουν ότι ο 38χρονος προπονητής ανέλαβε ένα ρόστερ με αρκετές αλλαγές, ότι μπήκαν αρκετά νέα παιδιά με στόχο και την ανανέωση και την ελληνοποίηση. Έτσι είναι λογικό να δοθεί πίστωση χρόνο στον Ζαρντίμ, ο οποίος όμως πρέπει να δείξει ότι αφουγκράζεται την άποψη του κόσμου.

Πηγή: sport-fm.gr