Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που σκόραρε δύο υπέροχα τέρματα (26΄, 29΄) και τα πανηγύρισε φτιάχνοντας το… μαλλί του, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Ξάνθης στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δεύτερη νίκη εντός συνόρων για τους «πράσινους» που βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό από το γκολ του Μαρκόβσκι αλλά αντέδρασαν πολύ γρήγορα και στο τέλος έκαναν και διαχείριση δυνάμεων.

Μετά λοιπόν την ισοπαλία με την Τότεναμ μεσοβδόμαδα για το Europa League, η ομάδα του Φερέιρα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της που ήταν να πάρει την νίκη στο ματς αυτό και τους τρεις βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν, έστω για λίγο, ηρεμία.

Αγωνιστικά, κορυφαίος για το τριφύλλι ήταν ο Χριστοδουλόπουλος που όταν ανέβασε την απόδοσή του «καθάρισε» και το ματς. Εμφανώς επηρεασμένος από την κριτική που του ασκείται, ο Έλληνας επιθετικός στις φάσεις των τερμάτων που σημείωσε ξέσπασε με αρκετά… γαλλικά. Δεν βγήκε το «πείραμα» του Φερέιρα με τον Βύντρα σε ρόλο αμυντικού χαφ.

Στην αντίπερα όχθη, στο ντεμπούτο του Κωστένογλου, η Ξάνθη μετά από ένα καλό πρώτο 20λεπτο και αν εξαιρέσεις κανείς κάποιες ατομικές ενέργειες του Μαρσελίνιο από τα αριστερά, είχε στο υπόλοιπο ματς μεγάλο πρόβλημα στην μεσαία γραμμή αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Πηγή: sport-fm.gr