«Χαμόγελα» στην Γιουβέντους! Το διαιτητικό δικαστήριο του ιταλικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να μειώσει την ποινή του Αντόνιο Κόντε στον οποίο αρχικά είχε επιβληθεί ποινή αποκλεισμού 10 μηνών για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα στημένα. Στις 9 Δεκεμβρίου κόντρα στην Παλέρμο, θα καθίσει ξανά στον πάγκο των «μπιανκονέρι».

Οι δικηγόροι του Ιταλού τεχνικού απέδειξαν μπροστά στο ανώτατο ιταλικό δικαστήριο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ότι υπήρξε «μερική συμμετοχή» του Κόντε στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Σιένα με την Αλμπινολέφε.

Όπως προκύπτει από την Ιταλία, το ανώτατο δικαστήριο έκανε δεκτά τα στοιχεία που προσκόμισε η πλευρά του προπονητή της Γιουβέντους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την μείωση της ποινής του σε τέσσερις μήνες, από τους αρχικούς δέκα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ναι μεν ο Κόντε είχε γνώση για τα όσα συνέβαιναν, ωστόσο, δεν είχε εμπλακεί στον βαθμό που δήλωνε το αρχικό αρχικό κατηγορητήριο, εξ ου και η μείωση της ποινής και όχι η αθώωσή του.

Πηγή: sport-fm.gr