Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα του κυπέλλου κόντρα στον Εργοτέλη, σε αντίθεση με τον Νίκι Παπαβασιλείου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» έμεινε ευχαριστημένος «από το αποτέλεσμα, όχι όμως εικόνα», όπως εξήγησε. «Αρχίσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, σκοράραμε το γκολ, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο μέρος υποφέραμε. Είχαμε κάποιους παίκτες, για παράδειγμα ο Μαουρίσιο, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό, παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής, όπως ο Μαλεζάς, ήταν μια ειδική κατάσταση για μας, στο φινάλε ενός προγράμματος με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Τώρα, θα πρέπει να ξεκουραστούμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι και πιο φρέσκοι στη συνέχεια».

Όπως τόνισε ο 49χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ ο τελευταίος αγώνας του ομίλου κόντρα στον Αήττητο Σπάτων (18/12) δε θα αποτελεί αγγαρεία για τους Κυπελλούχους: «Θα παίξουμε κανονικά και το τελευταίο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων γιατί θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου».

Παπαβασιλείου: «Δείξαμε ανταγωνιστικοί»

Ο Νίκι Παπαβασιλείου δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και την συνολική εικόνα του Εργοτέλη κόντρα στον κάτοχο του τροπαίου.

«Κοιτάξαμε στα μάτια τον ΠΑΟΚ, παρότι παίξαμε με την καλύτερη αυτή την στιγμή ομάδα στην Ελλάδα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να κρατήσουμε τα μυαλά μας στη γη, θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα», είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη.

Πηγή: gazzetta.gr