Ανακουφισμένος από τη νίκη της Μίλαν επί της Κάλιαρι εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο βοηθός του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Μάουρο Τασότι. Ο παλαίμαχος αμυντικός των «ροσονέρι» στάθηκε στο αποτέλεσμα και όχι στην απόδοση, ενώ εκθείασε τη στάση των οπαδών της ομάδας, που τη στήριξαν στις δύσκολες στιγμές.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην πέμπτη αγωνιστική του Καμπιονάτο για να πετύχει την πρώτη της εντός έδρας νίκη η Μίλαν. Στο ματς κόντρα στην Κάλιαρι «έσπασε» την κατάρα και πήρε το πρώτο της «τρίποντο» μπροστά στους οπαδούς της, κερδίζοντας με 2-0 χάρη στα γκολ του νεαρού Ελ Σααραουΐ. Στο παιχνίδι αυτό, μάλιστα, ο προπονητής της, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν καθόταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας.

Ο αντικαταστάτης του Αλέγκρι, Μάουρο Τασότι, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα μετά τη λήξη του ματς. «Με την πίεση που υπήρχε όλες τις προηγούμενες μέρες, είναι πολύ σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Η απόδοσή μας δεν ήταν σπουδαία, αλλά για να βελτιώσουμε την εικόνα μας πρέπει πρώτα να έρθουν τα αποτελέσματα, που θα μας φέρουν ηρεμία και μετά θα φροντίσουμε και το θέαμα. Σήμερα παίξαμε σχετικά καλά στο πρώτο ημίχρονο, όπου και θα έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς, ενώ στο δεύτερο δυσκολευτήκαμε μέχρι να βάλουμε το δεύτερο γκολ. Πάντως αυτό που μετράει είναι η νίκη», τόνισε ο Τασότι.

Οι οπαδοί της Μίλαν στήριξαν την ομάδα, αν και τα τελευταία αποτελέσματα ήταν αρνητικά. «Θέλω να εξάρω τη στάση τους. Κατάλαβαν πως η ομάδα και οι παίκτες βρίσκονται σε μια δύσκολη περίοδο και μας έδωσαν δύναμη. Μου άρεσαν και τα συνθήματα που φώναξαν για μένα, αλλά αυτό που με συγκίνησε ήταν η αγάπη που έδειξαν για τη Μίλαν», σημείωσε ο βοηθός του Αλέγκρι.

Πηγή: sport-fm.gr