Δύο σοκαριστικές στιγμές διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στο Καραϊσκάκη, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (1-1). Η μια αφορά την ανακοπή που έπαθε φίλος των γηπεδούχων, ο οποίος τελικά έχασε τη μάχη και η άλλη τον Σωκράτη Διούδη, που τραυματίστηκε στην αρχή του δευτέρου μέρους, σε σύγκρουσή του με τον Μπίμπαρς Νάτχο.

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» είχε υποστεί διάσειση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ευτυχώς, όμως, η αξονική στην οποία υποβλήθηκε βγήκε «καθαρή».

«Ο Σωκράτης Διούδης υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση στον σημερινό αγώνα και μεταφέρθηκε άμεσα στο ΥΓΕΙΑ. Οι απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε (αξονική εγκεφάλου και αυχένα, triplex καρωτίδων) ήταν καθησυχαστικές. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην α΄νευροχειρουργική κλινική του ΥΓΕΙΑ(θεράπων ιατρός Παναγιώτης Σιούτος)για περαιτέρω παρακολούθηση και αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του Διούδη από τον αγωνιστικό χώρο, ο τηλεοπτικός φακός τον «έπιασε» να χτυπά με το πόδι το πάνω μέρος του. Ο λόγος του εκνευρισμού ήταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ στο φαληρικό γήπεδο, πως ήθελε να επιστρέψει στο ματς και να συνεχίσει κανονικά τον αγώνα.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έσπευσε να δει σε τι κατάσταση ήταν ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν και αυτός συνεχώς στο πλευρό του, όταν ήταν στα αποδυτήρια με τους γιατρούς λέγοντάς του: «Είσαι παλικάρι, όλα θα πάνε καλά».