Τα «πάνω» του αρχίζει να παίρνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League και χθες βρήκε ξανά δίχτυα στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Primera Division.

Στον «CR7» αρέσουν οι Δευτέρες. Έχει πετύχει 10 γκολ τη συγκεκριμένη μέρα και, μάλιστα, οι ομάδες του (Ρεάλ, Σπόρτινγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Πορτογαλία) έχουν κερδίσει σε επτά αγώνες. Το πρώτο γκολ του διεθνούς άσου ήταν πριν από δέκα χρόνια, στις 7 Οκτωβρίου 2002.

Συνολικά, ο Ρονάλντο έχει σημειώσει 152 τέρματα σε ισάριθμους αγώνες για λογαριασμό της «βασίλισσας» και μέσα στο 2012 έχει… ματώσει 41 φορές τα αντίπαλα δίχτυα σε 40 ματς της ομάδας του.

Το γκολ του Πορτογάλου προήλθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Επίσης, έχει σημειώσει 25 τέρματα στο πρωτάθλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ χθες ήταν το τρίτο του γκολ απέναντι στη Ράγιο για την Primera Division.

Τα περισσότερα πέναλτι που έχει ευστοχήσει είναι απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (τέσσερα). Πριν από έναν χρόνο, στις 24 Σεπτεμβρίου 2011, είχε κάνει χατ-τρικ απέναντι στη χθεσινή αντίπαλο των «μερένχες» και τώρα μετράει τέσσερα γκολ σε βάρος τους.

Πηγή: sport-fm.gr