Τεταμένες εξακολουθούν να είναι οι σχέσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι με τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Αυτό φάνηκε από το γεγονός πως ο Ιταλός επιθετικός δεν κάθισε ούτε στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μπερναμπέου.

Ο λόγος της τριβής ανάμεσα στους δύο άντρες είναι ο τρόπος ζωής του «Σούπερ Μάριο» που δεν αρέσει στον προπονητή του.

Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο, που όταν βρίσκει την ευκαιρία να το «ξεδιπλώσει», αφήνει με το στόμα ανοικτό συμπαίκτες και αντιπάλους.

Είναι, όμως και ένας δύσκολος χαρακτήρας, ο Μάριο Μπαλοτέλι, με πολλά πάθη που δύσκολα μπορεί να τους επιβληθεί.

Τα πάθη αυτά προκαλούν την οργή του προπονητή του στην Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει πολύ στις ικανότητες του συμπατριώτη του, του ξεκαθαρίζει ωστόσο πως αν δεν συμμορφωθεί και δεν προσαρμόσει τη ζωή του σε ένα αθλητικό πλαίσιο, δύσκολα θα έχει την καριέρα που του αξίζει.

Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου, αλλά ο Μάριο Μπαλοτέλι βρέθηκε στην εξέδρα.

Πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία κάνουν λόγο για έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Μαντσίνι και τον Μπαλοτέλι, με αφορμή μία ακόμα βραδινή έξοδο του νεαρού άσου το περασμένο Σάββατο.

Αυτό σε συνδυασμό με την άρνηση του ποδοσφαιριστή να κόψει το κάπνισμα, οδήγησε τον Μαντσίνι στην απόφαση να αποκλείσει από την αποστολή της ομάδας του τον Μάριο, δίκην τιμωρίας.

Ο Μαντσίνι έχει μιλήσει επανειλημμένα με τον Μπαλοτέλι και του έχει ξεκαθαρίσει πως αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, η παρουσία του στην εξέδρα θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Πηγή: sport-fm.gr