Μια Ferrari αναγκάστηκε να… θυσιάσει ο Ελιέρο Ελία, προκειμένου να πάρει μεταγραφή από τη Γιουβέντους στη Βέρντερ Βρέμης. Ο 25χρονος Ολλανδός αποκάλυψε ότι οι «μπιανκονέρι» τον υποχρέωσαν να αφήσει το πολυτελές αυτοκίνητο, που ήταν το μπόνους κατάκτησης του ιταλικού πρωταθλήματος, ώστε να πραγματοποιηθεί η μετακόμισή του στη Γερμανία.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί από τη «γηραιά κυρία» το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ήταν παραγκωνισμένος από τον Αντόνιο Κόντε, έχοντας μόλις 5 συμμετοχές.

«Κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας δικαιούταν μια νέα Ferrari ή 200.000 ευρώ ως μπόνους, αφού κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους. Ωστόσο η ομάδα με εξανάγκασε να αποσυρθώ από το δικαίωμά μου, διαφορετικά δεν θα με άφηναν να αγωνιστώ με τη Βέρντερ Βρέμης», τόνισε αρχικά ο Ελία.

«Ο Αντόνιο Κόντε ποτέ δεν μου μίλησε για το γεγονός ότι δεν αγωνιζόμουν. Σε ολόκληρη χρονιά δεν κάναμε ούτε μια κουβέντα. Απλώς με αγνοούσε διαρκώς. Ποτέ μου δεν βίωσα κάτι ανάλογο και σίγουρα ήταν εξαιρετικά εκνευριστικό».

Πηγή: Sport-fm.gr