Αναμενόμενος ήταν ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Μάλαγα, καθώς υπήρχε διαφορά δυναμικότητας, όπως τόνισε ο Νίκος Καρούλιας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει ότι οι «πράσινοι» θα βελτιωθούν περισσότερο στο μέλλον με την προσθήκη του Κουίνσι, ωστόσο είναι δύσκολο να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό επί ίσοις όροις.

Το χειροκρότημα του κόσμου, που δείχνει ότι θα σταθεί στο… πλάι της ομάδας ήταν το μεγαλύτερο κέρδος της χθεσινής βραδιάς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Νίκος Καρούλιας

Για τον αποκλεισμό από τη Μάλαγα: «Δεν περιμέναμε περισσότερα πράγματα από τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ. Η Μάλαγα ήταν καλύτερη και αποδείχθηκε κυρίως στο πρώτο παιχνίδι. Μπορεί να υπήρχαν κάποιες ελπίδες, όμως μόνο αν μας έβλεπαν υπεροπτικά οι Ισπανοί και ο Παναθηναϊκός έκανε το άψογο παιχνίδι, ίσως να γινόταν κάτι. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και ήρθε ο αποκλεισμός δίκαια».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στο χθεσινό παιχνίδι:
«Δεν είδα να είχε κάποιους παίκτες που ήταν στον πάγκο και θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του ματς. Έχοντας μόνο το Σισοκό, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο στο, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Προσπάθησες να παίξεις επιθετικά, όμως υπήρχαν προβλήματα αμυντικά όταν ανεβήκαμε ψηλά, γιατί έβγαιναν γρήγορα στη κόντρα. Θα μπορούσε πιθανώς ο Φερέιρα να πάρει μεγαλύτερο ρίσκο, βάζοντας δύο επιθετικούς μαζί με τον Πετρόπουλο, τον οποίο θεωρώ πολύ ικανό, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι μπορούσε να αλλάξει κάτι».

Για το τι περιμένει από τον Παναθηναϊκό: «Αυτό που περίμενα να βλέπω μέσα στον αγώνα, αυτό γίνεται. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και παλεύουν όσο μπορούν. Για αυτό είναι και άξιοι συγχαρητηρίων και αποδεικνύεται από το χειροκρότημα του κόσμου. Δεν πρέπει να έχουμε ψευδαισθήσεις για πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα έχει… ταβάνι. Χωρίς τον Γιάννη Αλαφούζο η ομάδα ενδεχομένως να έπαιζε τέταρτη Εθνική. Αυτή είναι για την ώρα η δυναμική της ομάδας και με την έλευση του Κουίνσι θα δοθεί μεγαλύτερη… πνοή στον Παναθηναϊκό. Ο Κουίνσι θα δώσει ένα επιπλέον «όπλο» στο επιθετικό μέρος. Ο Φερέιρα θα έχει πλέον δύο πλάγιους μαζί με τον Σισοκό και αν βρεθούν μεταξύ τους, τότε σίγουρα θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Σίγουρα, θα εμφανιστεί καλύτερος στο μέλλον ο Παναθηναϊκός, όχι όμως και σε σημείο να πεις ότι θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό».

Για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες: «Ο Λαγός μου αρέσει σαν ποδοσφαιριστής, όπως και ο Φουρλάνος που τους έχω δει από τις ακαδημίες της ομάδας. Ο Μαυρίας έχει δυναμική και ταχύτητα που χρειάζεται, όμως πρέπει να δουλέψει παραπάνω το τεχνικό κομμάτι, διότι έχει ένα πάθος και διάθεση για να πετύχει. Το έδειξε και στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα, καθώς με αυτόν στην ενδεκάδα ανέβηκε η ομάδα. Οι νεαροί τερματοφύλακες της ομάδας είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Πρέπει και μπορεί να στηριχθεί σε αυτούς η ομάδα. Όμως όλα αυτά έχουν κάποιο όριο».

Πηγή: Sport-fm.gr