Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η περίοδος των μεταγραφών, ο μάνατζερ του Μαϊκόν, Ρομπέρτο Καλέντα, μίλησε στο διαδικτυακό «Calciomercato.com» προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση του πελάτη του. Επιβεβαίωσε πως για τον Βραζιλιάνο ενδιαφέρονται κάποιες σημαντικές ομάδες, δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ίντερ.

Ένα από τα σίριαλ της μεταγραφικής περιόδου που σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται είναι αυτό του Μαϊκόν. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός της Ίντερ τη μία μέρα φερόταν να είναι πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, την επομένη στην Τσέλσι, ενώ και η Μάντσεστερ Σίτι έμοιαζε να τον διεκδικεί.

Για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση του Μαϊκόν κλήθηκε να μιλήσει ο μάνατζερ του, Ρομπέρτο Καλέντα. «Αυτό που θέλω να τονίσω είναι η άψογη στάση του Μαϊκόν, που ποτέ δεν απαίτησε να φύγει, παρά τις προτάσεις που κατά καιρούς έχουν φτάσει στα χέρια μας. Στα χρόνια που αγωνίζεται στην Ίντερ έχει αποδείξει τον επαγγελματισμό του», δήλωσε ο μάνατζερ.

Ποιες ήταν αυτές οι προτάσεις; «Ενδιαφέρον για τον πελάτη μου έχουν δείξει η Ρεάλ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι. Αυτά που ακούστηκαν για τη Μίλαν ή τη Γιουβέντους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Μαϊκόν δεν θα πήγαινε σε καμία από αυτές τις ομάδες», απάντησε ο Καλέντα.

Τελικά ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης του πελάτη του; «Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη. Αυτό σημαίνει πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να μελετήσει διεξοδικά κάθε πρόταση. Για να γίνει αυτό χρειάζεται χρόνος, που αρχίζει, όμως να λιγοστεύει. Συνεπώς η πιθανότητα να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την Ίντερ, δεν πρέπει να αποκλειστεί», δήλωσε ο μάνατζερ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Μαϊκόν ενδέχεται να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι», που λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Πηγή: sport-fm.gr