Τις βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Europa League θα επιδιώξει να βάλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης την Πέμπτη (21:30) στο γήπεδο της Τούμπας, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η τελευταία -χαλαρή- προπόνηση του «Δικέφαλου», την οποία παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας. Πέραν των Γκαρσία, Στάμου και Βιβιάν οι οποίοι είναι ανέτοιμοι, ο Γιώργος Δώνης προετοίμασε την ομάδα με όλους τους άλλους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Ο Έλληνας τεχνικός μοιάζει να προσανατολίζεται στο εξής σχήμα:

Με τερματοφύλακα τον Γλύκο, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Λίνο, στόπερ τους Κατσικά, Κουμάλο, στον άξονα τους Λάζαρ, Κάτσε, αριστερό χαφ τον Ρομπέρ, δεξί τον Γεωργιάδη και στην επίθεση τους Αθανασιάδη, Γιάννου. Συνεπώς να αφήσει στον πάγκο τους διεθνείς Σαλπιγγίδη, Φωτάκη και Σταφυλίδη.

Ο παρατηρητής της UEFA έκανε σήμερα τον τελευταίο έλεγχο στους χώρους του γηπέδου, στο οποίο αύριο οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να δημιουργήσουν «ζεστή» ατμόσφαιρα. Τα διαρκείας έχουν ξεπεράσει το «φράγμα» των 8.000 εισιτηρίων, ενώ και η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Πηγή: sport-fm.gr