Εγκώμια από τον Γιούργκεν Μάχο για τον ΠΑΟΚ σε δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα της χώρας του ενόψει του πρώτου αγώνα για τα πλέι-οφ του Europa League με την Ραπίντ Βιέννης. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας, με θητεία σε ΑΕΚ και Πανιώνιο, χαρακτήρισε αξιοσέβαστη δύναμη στην Ελλάδα τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ δεν απέφυγε να μιλήσει για την Τούμπα και για τον προπονητή της ελληνικής ομάδας, Γιώργου Δώνη αλλά και για την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ένας καλός άνθρωπος που γνωρίζει το ποδόσφαιρο. Προτιμάει η ομάδα του να τρέχει με την μπάλα. Τα πάντα τα έχει οργανωμένα», είπε για τον Έλληνα προπονητή σε ιστοσελίδα της χώρας και συνέχισε αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ:

«Τα τελευταία χρόνια πάντα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά, αλλά το επίπεδο, πλέον, έχει περιοριστεί. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνουν εκτιμήσεις επειδή το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμα. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποιες αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς Έλληνες παίκτες και όχι τόσους πολλούς ξένους».

«Είναι ένα καζάνι. Εκεί έχω δει μία από τις καλύτερες σκηνές στην καριέρα μου. Έχουν τεράστιες δυνατότητες οι οπαδοί. Θα είναι πολύ δύσκολο για την Ραπίντ. Είναι ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα, είναι πραγματικά ακραία», ήταν το σχόλιό του για την Τούμπα ενώ αναφερόμενος σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είπε:

«Στέφανο Αθανασιάδη, τον δεύτερο επιθετικό, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός νέος παίκτης. Επίσης στον ΠΑΟΚ παίζει ο Χακόμπο. Εφυγαν και κάποιοι παίκτες όπως ο Στέλιος Μαλεζάς που πήγε στην Φορτούνα», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr