Έτοιμος να παίξει στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League, δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε συζητήσεις που είχε με οπαδούς της ομάδας κατά την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για την Ισπανίας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» συμμετείχε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση, αφού δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την κρίσιμη αναμέτρηση.

Ο 26χρονος παίκτης παρουσιάστηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είχε δεμένο το πόδι του στον αστράγαλο, αλλά είπε στους φίλους της ομάδας: «Είμαι καλά. Μπορώ να αγωνιστώ. Είναι πλέον απόφαση του προπονητή. Εγώ είμαι στη διάθεσή του». Πλέον ο Χριστοδουλόπουλος διεκδικεί μία θέση βασικού στην επίθεση σχήμα των «πράσινων» με τους Φορναρόλι και Τοτσέ.

Αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο Ουρουγουανός φορ, ο οποίος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και πλέον είναι βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού. Ο 25χρονος παίκτης παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος και ο Τοτσέ – από την πλευρά του, δείχνει ντεφορμέ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης και μπροστά του θα παίξουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλος. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης με τον Βιτόλο, ενώ πίσω από τον φορ θα παίξουν ο Ζέκα δεξιά, ο Μαυρίας αριστερά και ο Σισοκό στον άξονα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Πετρόπουλος, Μαρίνος, Λαγός, Πίντο, Σεϊταρίδης και Μπαρμπαρούσης.

Στην Αθήνα έμεινε Κουίνσι, ο οποίος ακόμα δεν είναι έτοιμος. Μόνοι τους γυμνάστηκαν χθες και οι Σο, Χουχούμης, Ιωαννίδης, οι οποίοι επίσης αποκλείστηκαν, όπως και οι Ταμπάκης, Φουρλάνος, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συνόδευσαν χθες οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου και Στράτος Σωπήλης.

Πηγή: sport-fm.gr