Το εγκώμιο του Εντέν Αζάρ έπλεξε ο Φρανκ Λάμπαρντ, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Γουίγκαν. Ο έμπειρος μέσος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ποιότητα του νεαρού Βέλγου και τόνισε πως είναι ήδη έτοιμος για το δύσκολο Αγγλικό πρωτάθλημα.

Η πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ ήταν απόλυτα επιτυχημένη για την Τσέλσι, που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Γουίγκαν, νικώντας την εκτός έδρας με 2-0. Αυτό, όμως, που χαροποίησε περισσότερο και από τους 3 βαθμούς της νίκης τον Φρανκ Λάμπαρντ ήταν η εμφάνιση του Εντέν Αζάρ.

«Σήμερα ο Εντέν ήταν φανταστικός. Είναι νεαρός και ήδη αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Πρέμιερ είναι απαιτητική και ο Εντέν απέδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει. Σήμερα μας έδειξε μερικές από τις αρετές του. Μπορεί άνετα να θεωρείται παίκτης επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε ο Λάμπαρντ με ενθουσιασμό για τον Βέλγο που αποκτήθηκε από τους Πρωταθλητές Ευρώπης την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Για το παιχνίδι κόντρα στη Γουίγκαν, ο Λάμπαρντ ήταν λακωνικός. «Είναι σημαντικό να ξεκινάς καλά και εμείς το πετύχαμε. Περιμέναμε να είναι δύσκολο ματς. Ευτυχώς πήραμε τους 3 πρώτους βαθμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», τόνισε ο διεθνής μέσος, που έδειξε προσγειωμένος για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Πηγή: sport-fm.gr