Μετά την απόκτηση του Αλέξη Περογραμβάκη, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ακόμα τέσσερις παίκτες οι οποίοι θα αγωνίζονται με τη φανέλα των Κρητικών για την επόμενη τριετία.

Πρόκειται για τους Κώστα Μπανούση, Στέφανο Γουναρίδη, Μιχάλη Αγριμάκη και Γιάννη Βιτώρο, οι οποίοι αποκτήθηκαν μετά από εισήγηση του Νίκου Αναστόπουλου. Μάλιστα, ο πρώτος εξ’ αυτών την περασμένη σεζόν είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον Βόρειο όμιλο της Football League 2.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Συμβόλαια τριετούς διάρκειας με τον ΟΦΗ υπέγραψαν σήμερα, λίγο μετά την απογευματινή προπόνηση, οι νεαροί ποδοσφαιριστές Κώστας Μπανούσης, Στέφανος Γουναρίδης, Μιχάλης Αγριμάκης και Γιάννης Βιτώρος.
Οι τέσσερις αυτοί παίκτες δοκιμαζόταν εδώ και μέρες στο ΒΑΚ και έπειτα από την εισήγηση του Νίκου Αναστόπουλου, αποκτήθηκαν και προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Μπανούσης (23/1/88) είναι μεσοεπιθετικός και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, οι Γουναρίδης (15/6/90) και Αγριμάκης (29/7/92) είναι τερματοφύλακες, ο πρώτος έπαιζε στον Αγροτικό Αστέρα και ο δεύτερος στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ ο Βιτώρος (12/11/92) είναι μεσοεπιθετικός και πέρυσι έπαιζε στον Γιούχτα».

Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων τους, οι τέσσερις παίκτες δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Μπανούσης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω πάρα πολύ για να δικαιώσω τον προπονητή που με πίστεψε και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε».

Αγριμάκης: «Σαν κρητικός (Ρέθυμνο) είναι τιμή μου που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ και δίνω την υπόσχεση ότι θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της τιμής και της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν όλοι από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα εδώ».

Γουναρίδης: «Ευχαριστώ όσους συνετέλεσαν για να γίνει αυτή η μεταγραφή και να μπω στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν μέσα από σκληρή δουλειά».

Βιτώρος: «Ένα μεγάλο όνειρο για μένα, έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Πηγή: Sport-fm.gr