Αλλαγή δεδομένων για τον Βασίλη Καββαδά. Μερικές μέρες πριν, όλα έδειχναν πως ο σέντερ του Πανιωνίου ήταν μία «ανάσα» από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σύμφωνα με την SportDay ο Ολυμπιακός έκανε τη… ρελάνς, ισοφαρίζοντας την πρόταση των «πρασίνων».

Οι επόμενες δύο μέρες αναμένεται να είναι «καυτές» για το μέλλον του Βασίλη Καββαδά. Εδώ και καιρό οι δύο «αιώνιοι» ερίζουν για την απόκτηση του σέντερ του Πανιωνίου, με τον Παναθηναϊκό να έχει -μέχρι πρότινος- το προβάδισμα. Όμως, όπως αποκάλυψε η SportDay τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς ο Ολυμπιακός ισοφάρισε την πρόταση των «πρασίνων», με τις πιθανότητες πλέον να είναι μοιρασμένες.

Ο νεαρός σέντερ έχει εδώ και καιρό στα χέρια του την πρόταση του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία μέχρι τώρα, καθώς δεν τα έχουν βρει στις ετήσιες απολαβές του, οι οποίες είναι «τσιμπημένες». Μάλιστα, μέσα σ’ αυτό το διάστημα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν και μία διαφωνία με τον μάνατζερ του Καββαδά (ο οποίος εκπροσωπεί τους Βουγιούκα, Καϊμακόγλου, Μπατίστ και Περπέρογλου).

Οι εξελίξεις αναμένονται εντός των προσεχών ημερών…

Πηγή:sport-fm.gr