Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Μαϊκόν. Ο Βραζιλιάνος είναι ένας από τους «εκλεκτούς» του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά η Ίντερ δεν φαίνεται διατεθειμένη να διευκολύνει τη μετακίνησή του, καθώς αξιώνει ένα σεβαστό ποσό για να τον παραχωρήσει.

Η εκτίμηση που τρέφει ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Μαϊκόν είναι γνωστή. Οι δύο άντρες που συνεργάστηκαν στην Ίντερ με απόλυτη επιτυχία, δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να συνεργαστούν ξανά. Ο Μουρίνιο εδώ και δύο χρόνια ζητά από τη διοίκηση της Ρεάλ να αγοράσει τον ακραίο αμυντικό, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει.

Το «σίριαλ» επαναλαμβάνεται και αυτό το καλοκαίρι. Ο Μαϊκόν ζητά να παραχωρηθεί στη Ρεάλ, ο Μουρίνιο τον θέλει, αλλά η Ίντερ ζητάει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, κάτι που μπλοκάρει τη μεταγραφή.

Για το λόγο αυτό φαίνεται πως αναλαμβάνει «δράση» ο Μαϊκόν, που ξεκαθάρισε πως αν δηλωθεί από τον προπονητή του, Αντρέα Στραματσόνι, στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για το Γιουρόπα Λιγκ, θα αντιδράσει με ακραίο τρόπο.

Σύμφωνα με ιταλικά διαδικτυακά μέσα, ο Βραζιλιάνος τόνισε στη διοίκηση της Ίντερ πως θα αρνηθεί να παίξει σε αγώνες στη δεύτερη διασυλλογική διοργάνωση, γιατί θέλει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη φανέλα της Ρεάλ. Συνεπώς πιέζει άμεσα για την παραχώρησή του και δεν τον ενδιαφέρει αν κληθεί να πληρώσει πρόστιμο για τη στάση του αυτή.
Η κόντρα ανάμεσα στην Ίντερ και τον Μαϊκόν μόλις ξεκίνησε.

Πηγή: sport-fm.gr