Μόλις 45 λεπτά χρειάστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο για να εξηγήσει στον Κακά ότι δεν υπάρχει μέλλον για τον ίδιο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε στον Βραζιλιάνο ότι θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα να αγωνίζεται την επόμενη περίοδο και να μην προσπεράσει τις προτάσεις που έχει από Βραζιλία και ΗΠΑ.

Επιπλέον ο Μουρίνιο, σε μία επίδειξη… αλτρουισμού, τόνισε στον Κακά ότι θα του έκανε καλό να αλλάξει περιβάλλον και να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί με την εθνική Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που γίνεται στην χώρα του.

Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αποχώρηση του Βραζιλιάνου χαφ από τη Μαδρίτη, καθώς όποια ομάδα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της με μεταγραφή, θα πρέπει να καταβάλει στους «μερένχες» το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι που για τη δεδομένη χρονική και οικονομική συγκυρία, μόνο απλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Όπως και να ‘χει, ο Κακά, μετά και την προτροπή του προπονητή του, θα αρχίσει να ψάχνει εντατικά για άλλη ομάδα, ώστε να μπορέσει να… αναστήσει την καριέρα του πριν το μεγάλο ραντεβού το 2014 στην Βραζιλία.

Πηγή: Sport-fm.gr