Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε, τελικά, δεν τα κατάφερε! Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στην Πορτογαλία.

Στην Αθήνα θα μείνουν να συνεχίσουν τα ατομικά τους προγράμματα και οι Μιραλάς, Φουστέρ οι οποίοι –έτσι κι αλλιώς- είχαν λιγότερες πιθανότητες κι από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Στην Πορτογαλία βρίσκεται, ήδη, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος θα υποδεχθεί και τους παίκτες του την Δευτέρα. Το αρνητικό για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του έστω έναν από τους παίκτες που είχαν τραυματιστεί. Παρόλα αυτά υπολογίζει στις υπηρεσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών που απουσίαζαν από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους πριν το ταξίδι στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, όπου θα δώσουν τρία φιλικά με την πρωινή προπόνηση που έγινε στο Ρέντη.

Ο Κέβιν Μιραλάς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Το ίδιο έκανε και ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε ατομικό στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, όπως και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Τέλος, ο Γιάννης Ζαραδούκας συνέχισε με αμείωτη ένταση το δικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγιναν γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία:

Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ και Λυκογιάννης.

Πηγή: sport-fm