Να… συμβιβαστεί ο Τζόι Ντόρσεϊ με την ιδέα πως δεν θα βρει καλή πρόταση από το ΝΒΑ και πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη περιμένουν στον Ολυμπιακό. Έχοντας ήδη κρατήσει τον κορμό της περασμένης περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν βιάζονται, αλλά δεν θα περιμένουν και… αιώνια τον Αμερικανό σέντερ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εντοπίσει κάποιους παίκτες ως εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που «στραβώσει» το θέμα του Ντόρσεϊ.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί ακόμη έναν Αμερικανό για τη θέση «3», που όμως δεν θα… επισκιάσει τον Κώστα Παπανικολάου. Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» θα περιμένει και τις εισηγήσεις του συνεργάτη του, Χρήστου Μαρμαρινού, που παρακολουθεί παίκτες στο summer league του Λας Βέγκας.

Πέραν από τον Ντόρσεϊ και τον Αμερικανό για τη θέση «3», αλλά κι εφόσον δεν γίνει κάποιο απρόοπτο με τον Έισι Λο ως τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός θα συμπληρώσει το ρόστερ του με δύο Έλληνες παίκτες. Υποψήφιος για τη μία θέση είναι ο Βασίλης Καββαδάς, αρκεί να μην επιμείνει ο Πανιώνιος να ζητεί 350.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Πηγή: sport-fm.gr