Πολύ πιθανή είναι η μεταγραφή του Έντιν Τζέκο στη Μίλαν, σύμφωνα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Σεντ Σούσιτς, ο οποίος μίλησε στο διαδικτυακό «SpazioMilan.com». Ο Σούσιτς ανέφερε πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και πως ο πελάτης του είναι πιθανό να αγωνίζεται στην Ιταλία την επόμενη χρονιά.

Η επιθετική γραμμή της Μίλαν αποδυναμώθηκε πολύ μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σουηδού. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά του Τέβες και του Τζέκο, αν και οι δύο ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι θεωρούνται αναντικατάστατοι από τον προπονητή των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Για τις πιθανότητες που υπάρχουν να μεταγραφεί ο Τζέκο στη Μίλαν μίλησε ο μάνατζερ του, Σούσιτς. «Η άφιξη του Τζέκο στο Μιλάνο είναι πιθανή. Υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις ομάδες και είμαι σίγουρος πως θα συνεχιστούν. Θα δούμε», επισήμανε ο Σούσιτς.

Ο πελάτης του θέλει να παίξει στη Μίλαν; «Εννοείται. Του αρέσει πολύ το ιταλικό πρωτάθλημα και θέλει να παίξει στη Μίλαν. Θα ήταν μια θαυμάσια εμπειρία για εκείνον», απάντησε ο μάνατζερ του Τζέκο.

Άρα οι οπαδοί της Μίλαν μπορούν να είναι αισιόδοξοι; «Ναι, μπορούν να ελπίζουν. Η Μίλαν χρειάζεται έναν αντικαταστάτη του Ιμπραΐμοβιτς και πιστεύω πως θα συνεχίσει την προσπάθεια για τον πελάτη μου. Αν έπρεπε να δώσω ποσοστά, θα έλεγα πως είναι κοντά στο 70% η πιθανότητα να έρθει στην Ιταλία», κατέληξε ο Σούσιτς.

Πηγή: sport-fm.gr