Όπως όλα δείχνουν, η Τετάρτη δεν θα είναι μόνο η μέρα που οριστικά ο Παναθηναϊκός αλλάζει χέρια, αλλά κι εκείνη κατά την οποία ο Μπρούνο Φορναρόλι θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι. Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ουρουγουανού.

Ο Φορναρόλι θα βρεθεί στην Ελλάδα και από το πρωί της Τετάρτης ήδη θα έχει ιδιαίτερα… βεβαρυμμένο πρόγραμμα, αφού εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αφού καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι κι αλλιώς, οι «πράσινοι» έχουν έλθει σε συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την ομάδα τη Νασιονάλ.

Τα δεδομένα για Κουΐνσι
Με την απόκτηση του Φορναρόλι, μειώνονται τα ανοιχτά μέτωπα για το «τριφύλλι», αλλά παραμένει το θέμα σχετικά με την παραμονή ή όχι του Κουΐνσι. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, βρίσκεται να ανοιχτή επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο την περασμένη σεζόν. Η επιθυμία του ίδιου του Γκανέζου να συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό των «πρασίνων» είναι δεδομένη, όμως σε αυτήν την περίπτωση το γεγονός ότι «θέλει η νύφη κι ο γαμπρός» δεν σημαίνει πως ο… πεθερός (ή καλύτερα η πεθερά) δεν έχει λόγο. Όπου πεθερά, διάβαζε Αλ Σαντ. Η ομάδα η οποία έχει τα δικαιώματα του Κουΐνσι δεν θέλει να προχωρήσει σε νέο δανεισμό, αφού επιθυμία της είναι να τον πουλήσει.

Για την ώρα, ενδιαφερόμενος με… κανονική πρόταση δεν έχει βρεθεί, κάτι που ενδεχομένως να συμφέρει τον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα όμως, για την ελληνική ομάδα είναι πως δεν είναι σε θέση να περιμένει για πάντα την Αλ Σαντ, αφού σύντομα (πολύ σύντομα για την ακρίβεια) ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του συλλόγου, από τις οποίες οι «πράσινοι» ψάχνουν νίκες και μέσω αυτών, ομίλους και… λεφτά.

Πηγή: sport-fm.gr