Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μαυροειδής, καθώς ο Έλληνας σέντερ ήρθε σε συμφωνία με τους Πειραιώτες για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι τελευταίες πληροφορίες έφερναν τον Μαυροειδή πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και από το περιβάλλον του. Τις επόμενες ώρες η συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή.

Το μεσημέρι είχε προκύψει ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει προβάδισμα για την επιλογή του πρώην άσου της Μπιλμπάο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανεβάσει ελαφρώς την προσφορά τους. Ο Μαυροειδής απέρριξε ουσιαστικά την καλύτερη οικονομικά πρόταση του Παναθηναικού και όπως όλα δείχνουν από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο λιμάνι. Το νέο συμβόλαιο του 27χρονου διεθνή θα έχει χρονική διάρκεια δύο ετών με τις ετήσιες απολαβές να ανέρχονται περίπου στα 350.000 ευρώ.

Μετά και την διαφαινόμενη απόκτηση του Μαυροειδή, οι Πειραιώτες θα επικεντρωθούν στην υπόθεση του Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος ακόμα το «παλεύει» για NBA, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Πηγή: Sport-fm.gr