Με νύχια και με δόντια προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό τον Άρη όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στον σύλλογο. Καθημερινά γίνονται προσπάθειες, ώστε να αποφευχθεί η διάλυση της ομάδας.

Το τελευταίο σχέδιο που ετοιμάζουν οι άνθρωποι των «κιτρίνων» έχει εκφραστές τον Σταύρο Λαμπριάκο και τον Αλέκο Κατσιαούνη, οι οποίοι θα προσπαθήσουν μέσα στις επόμενες μέρες να βρουν σημείο επαφής με επιφανής φιλάθλους του Άρη, επιχειρηματίες, αλλά και παραδοσιακούς παράγοντες των αρειανών.

Το γεγονός είναι πως σε αυτή την πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας του Άρη, η ανταπόκριση των επιφανών φιλάθλων του συλλόγου δεν είναι η αναμενόμενη, κάτι που προκύπτει και απο τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας στις VIP θέσεις του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο στόχος των δύο μελών της διοίκησης της ομάδας θα είναι να έχουν συνάντηση με όσους περισσότερους μπορούν και έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν, ώστε να τους εξηγήσουν το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος και να τονίσουν την ανάγκη προσφορά τους, για να μην οδηγηθεί ο σύλλογος στην καταστροφή.

Η προσπάθεια του Λαμπριάκου και του Κατσιαούνη θα έχει διάρκεια μίας εβδομάδας, στο τέλος της οποίας θα γίνει συνάντηση με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ώστε να δουν και να εξετάσουν τα αποτελέσματα του εγχειρήματος.