Κερδισμένη φαίνεται να βγαίνει η Τσέλσι στη «μάχη» του Λονδίνου, με αντίπαλο την Τότεναμ και …λάφυρο τον Όσκαρ.

Οι «μπλε» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον 20χρονο Βραζιλιάνο, με τα βρετανικά Μέσα να αναφέρουν ότι το ποσό της μεταγραφής θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Οι «μπλε» αναμένεται να γεμίσουν τα ταμεία της Ιντερνασιονάλ με 22 εκατομμύρια λίρες, αφού φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη βραζιλιάνικη ομάδα για τον 20χρονο μέσο.

Ο Όσκαρ είναι, ήδη, διεθνής με την ομάδα αντρών της Βραζιλίας και θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Λονδίνο.

Η Τότεναμ ήταν αυτή που άνοιξε το «χορό» για τη μεταγραφή του, με την ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς να …χώνεται και να καταφέρνει να τον «κλέψει». Αυτή θα είναι η πρώτη ήττα του Αντρέ Βίλας-Μπόας στον πάγκο της Τότεναμ, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε και ολοκλήρωσε την απόκτηση του Γιαν Βερτόνχεν, ενώ όλα έδειχναν να έχουν χαθεί.

Η ένταξη του Όσκαρ στο δυναμικό της Τσέλσι εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος του Λονδίνου, όχι μόνο να φέρει ταλέντα στα δυτικά της πόλης, αλλά και να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ. Οι Μάρκο Μαρίν (23), Εντέν Αζάρ (21) ανήκουν –ήδη- στο σύλλογο, ενώ οι Ντιντιέ Ντρογκμπά, Ζοσέ Μποσίνγκουα και Σαλομόν Καλού αποτελούν παρελθόν.

Πηγή: england365.gr