Η συμφωνία με τη ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η φημολογούμενη παραίτηση από τη Μάντσεστερ Σίτι θα παραμείνουν σε επίπεδο …φαντασίας, αφού ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι έτοιμος να ανανεώσει τη συμβόλαιό του με τους «πολίτες». Ακόμη και μέσα στην εβδομάδα οι υπογραφές και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Ιταλός προπονητής φαίνεται να είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Αγγλίας, με το «ESPN» να επικαλείται «καλά πληροφορημένες πηγές από το περιβάλλον» του Μαντσίνι.

Από τις αρχές Ιουλίου, η διοίκηση της Σίτι έκανε γνωστή την πρόθεσή της να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ιταλός τεχνικό και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η διάρκεια του νέου συμβολαίου θα είναι 3ετής.

«Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Όπως καταλαβαίνετε είναι μεγάλο θέμα όταν συζητάμε για ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο και είναι λογικό να παίρνει χρόνο. Η Σίτι είναι αισιόδοξη ότι θα ολοκληρωθεί το θέμα μέσα στην εβδομάδα. Αν και αυτό μπορεί να πάει για την επόμενη το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία», τόνισε στο «ESPN» άτομο που βρίσκεται κοντά στον προπονητή των «πολιτών».

Όλα αυτά, λίγες μόνο ημέρες μετά τη φημολογία που αναπτύχθηκε και ήθελε τον Ιταλό τεχνικό να αποχωρεί από το «Etihad» και να αναλαμβάνει την εθνική Ρωσίας!

Πηγή: england365.gr