Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό αναμένεται να λύσει το μεσημέρι της Τετάρτης ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος και τυπικά θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και θα επιστρέψει στην Αργεντινή ως σκάουτερ των «ερυθρόλευκων».

Ένα τέλος, το οποίο δεν περίμενε κανείς να είναι έτσι αναμένεται να «γραφτεί» σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκεί όπου ο «μεγάλος» Λουτσιάνο Γκαλέτι θα λύσει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» και θα κρεμάσει και τυπικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία μόλις 29 χρονών και χτυπημένος από το σοβαρό πρόβλημα του στα νεφρά.

Ο Αργεντινός άσος θα παραστεί στη συνάντηση με την διοίκηση του Ολυμπιακού, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με τους «ερυθρόλευκους», ενώ τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στην Αργεντινή, όπου θα εγκατασταθεί μόνιμα και θα εκτελεί χρέη σκάουτερ για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Πάντως, ο «Λούτσο» που αγαπήθηκε τόσο από τους φίλους του Ολυμπιακού θα έρθει και πάλι στη χώρα μας τα Χριστούγεννα, όπου θα διοργανωθεί από τους ανθρώπους των Πειραιωτών προς τιμήν του φιλικό παιχνίδι με σπουδαίο σύλλογο του εξωτερικού.

Πηγή: www.gazzetta.gr