Μικρός μέσος όρος ηλικίας και ταχύτητα θα είναι τα είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία του Παναθηναϊκού την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με όσα έχει πει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους ανθρώπους της ομάδας.

Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν και ο Πορτογάλος, έχοντας την «εν λευκώ» διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάνει τις επιλογές που επιθυμεί για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Αν κάποιος παρατηρήσεις τους πρώτους παίκτες που έχουν συμφωνήσει οι «πράσινοι» παρατηρεί ότι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης είναι 22 ετών, ο Ιμπραήμ Σισοκό είναι 21 ετών και ο Αντρέ Πίντο 23 ετών, ενώ και οι τρεις είναι γρήγοροι ποδοσφαιριστές και έρχονται στην ομάδα με σκοπό να αναδειχθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, και οι άλλοι παίκτες της λίστας Φερέιρα έχουν ανάλογο προφίλ. Είναι ηλικίας από 19-23 ετών και γρήγοροι. Είναι χαρακτηριστικό, ότι όποτε προτείνονται τις τελευταίες ημέρες παίκτες ηλικίας πάνω από 30 ετών ο Πορτογάλος τεχνικός τους απορρίπτει χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Τη Δευτέρα θα οριστικοποιηθούν οι υποθέσεις του Ιμπραήμ Σισόκο και του Αντρέ Πίντο, ενώ οι δύο παίκτες αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψουν στον Παναθηναϊκό. Πλέον οι «πράσινοι» κινούνται για απόκτηση επιθετικού και μέσου ώστε, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και αυτές οι μεταγραφές να έχουν γίνει.

Όσον αφορά την ανανέωση των συμβολαίων του Γιώργου Καραγκούνη, του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και του Κώστα Κατσουράνη με ταυτόχρονη μείωση αποδοχών, οι τελικές επαφές θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα.

Πηγή: sport-fm