Τέλος στα όνειρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ και χιλιάδων θαυμαστών του ανά τον κόσμο μπήκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όσον αφορά στη συμμετοχή του Άγγλου μέσου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, στο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν πρόκειται να συμμετέχει στους Αγώνες του Λονδίνου, αφού δεν επελέγη για την ομάδα της Μ. Βρετανίας, από τον Στιούαρτ Πιρς.

«Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος αυτής της μοναδικής ομάδας, είναι ιστορικό γεγονός ότι κατεβαίνει ομάδα της Μ. Βρετανίας και όχι της Αγγλίας. Είναι φυσικό να είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη», τόνισε ο ίδιος ο Μπέκαμ.

Ο Στιούαρτ Πίρς είχε να αποφασίσει ανάμεσα στον Μπέκαμ και τον Μίκα Ρίτσαρντς για να πλαισιωθούν οι Κρεγκ Μπέλαμι και Ράιαν Γκιγκς για τους παίκτες άνω των 23 ετών που θα στελεχώσουν την ομάδα που θα πάρει μέρος στο ποδοσφαιρικό τουρνουά. Με βάση τα όσα μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα, ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος φαίνεται ότι έχει καταλήξει στον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Παρά την απογοήτευση του Μπέκαμ, ο Άγγλος σταρ φαίνεται ότι θα έχει ρόλο στου Αγώνες, ενώ σύμφωνα με την «Guardian» θα πάρει μέρος στην Τελετή Έναρξης.

Πηγή: england365