Άμεση ήταν η αντίδραση αρκετών ποδοσφαιριστών της εθνικής Ισπανίας, όπως ο Ράμος και Φάμπρεγκας, στην είδηση του θανάτου του Μίκι Ροκέ.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των «φούριας ρόχας» έγραψαν σχόλια στις προσωπικές τους σελίδες στο Twitter και δεν έκρυψαν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του 23χρονου άσου.

Επίσης, σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε τα σχετικά tweets

«Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Μίκι Ροκέ, σχετικά με τον θάνατο του παίκτη της Μπέτις»

«Στην Μπαρτσελόνα εκφράζουμε τα πιο βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίκι Ροκέ. Αναπαύσου εν ειρήνη…».

«Μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια του Μίκι Ροκέ. Τον γνώρισα όταν έπαιζε για τη Λίβερπουλ και εγώ στη Γιουνάιτεντ. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε…»

«Μία πολύ θλιβερή είδηση! Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη Ροκέ».

«Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Μίκι Ροκέ. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη…»

«Πολύ θλιβερή είδηση. Θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και κουράγιο στην οικογένεια του Μίκι Ροκέ. Θα μας λείψεις…»

«Πολλές σκέψεις και πλήρη στήριξη από ολόκληρο τον κόσμο στην οικογένεια και τους φίλους του Μίκι Ροκέ… Αναπαύσου εν ειρήνη»

«Για ακόμη μία φορά η ζωή δεν είναι δίκαιη. Μόλις έμαθα για τον θάνατο του Μίκι Ροκέ. Χωρίς λέξεις… Δεν το ήθελε αυτό ο χώρος του ποδοσφαίρου…»

«Μόλις μάθαμε για τον θάνατο του Μίκι Ροκέ… Μία τεράστια αγκαλιά και καλή δύναμη στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη»

«Τι άσχημο νέο σήμερα. Μας άφησε ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας μαχητής. Δεν έχω λέξεις. Αναπαύσου εν ειρήνη Μίκι Ροκέ».

Πηγή: sport-fm.gr