Στα 23 του έχει καταφέρει να αποκτήσει όλα όσα ονειρεύεται κάθε νέος στην ηλικία του. Χρήματα, δόξα, αναγνωρισιμότητα.

Αγωνίζεται στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League, φορώντας τη φανέλα μιας εκ των κορυφαίων ομάδων, της Άρσεναλ.

Ο Έκτορ Μπεγιερίν έχει μπροστά του πολλά χρόνια καλής μπάλας, έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Γνωρίζει όμως πολύ καλά με τι θα ασχοληθεί όταν… μεγαλώσει – όταν έρθει η ώρα να αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Ισπανού δεξιού μπακ είναι η λατρεία που έχει για τη μόδα. Έχει το δικό του, ιδιαίτερο στυλ και πολλές φορές κεντρίζει τα φώτα της δημοσιότητας με τις εκκεντρικές ενδυματολογικές επιλογές του. Και αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι μιας και στόχος του είναι να ασχοληθεί με τη μόδα όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Το να γίνω σχεδιαστής μόδας είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος που έχω θέσει», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Wealthsimple, προσθέτοντας πως η αγάπη του για τη μόδα και το σχέδιο προέκυψε λόγω της μητέρα του. «Από μικρός έβλεπα τη μητέρα μου να δημιουργεί ρούχα και αυτό με επηρέασε. Δεν θα ήθελα απλά να τυπώνω μια μπλούζα με το όνομά μου και να την πουλάω online. Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό, το οποίο ο κόσμος θα εκτιμήσει όχι μόνο για εμένα, αλλά για τα ίδια τα ρούχα», προσθέτει.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, του αρέσει να αποταμιεύει χρήματα και να επενδύει. Κάνει κινήσεις και στρώνει το έδαφος για τη ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο.

«Ήδη έχω πρακτορείο μάρκετινγκ μαζί με τον καλύτερό μου φίλο, ενώ έχω πάρει και ένα πρώτο πτυχίο πάνω στο μάρκετινγκ. Όσο πιο νωρίς αρχίσεις να αποταμιεύεις και να επενδύεις χρήματα, τόσο το καλύτερο. Αυτό συμβουλεύω και τους πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές», τονίζει.

«Πριν δύο χρόνια αγόρασα ένα σπίτι, αλλά προς το παρόν μένω σε ένα που νοικιάζω σε περιοχή που θεωρώ πως μου ταιριάζει περισσότερο. Έχω κι ένα σπίτι στην Ισπανία στο οποίο μένουν οι δικοί μου. Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να παρέχεις βοήθεια στην οικογένειά σου και ένα καλύτερο μέρος για να ζήσει. Εξαιρετικό συναίσθημα. Αυτοί βέβαια επιμένουν πως το σπίτι είναι δικό μου και πως απλός το φροντίζουν».

Αν μη τι άλλο πολύ ώριμος και κατασταλαγμένος για την ηλικία του…