Η αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό έχει ήδη αρχίσει και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο τιμ μάνατζερ του «τριφυλλιού», Μάνος Παπαδόπουλος, «πέταξε» την Πέμπτη μαζί με την Εθνική ομάδα στην Βιέννη, ωστόσο η συνέχεια του προορισμού δεν είναι γνωστή. Σκοπός τους ταξιδιού του; Να έχει συναντήσεις με υποψήφιους αντικαταστάτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όπως όλα δείχνουν προτεραιότητα των «πράσινων» είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας να είναι ξένος. Ήδη ακούγεται έντονα το όνομα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο 54χρονος προπονητής, αν και έχει συμβόλαιο με την Κάχα Λαμποράλ, μπορεί να αποδεσμευθεί δεδομένου ότι ο ισπανικός σύλλογος σκέφτεται να κάνει μειώσεις στο μπάτζετ του.

Μία άλλη εναλλακτική περίπτωση είναι αυτή του Σιμόνε Πιανιτζάνι. Ο Ιταλός κόουτς δεσμεύεται επίσης με συμβόλαιο με τη Σιένα. Όμως είναι στο χέρι του να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η ομάδα του Νίκου Ζήση δεν σκοπεύει να ζητήσει ρήτρα για να τον αφήσει να φύγει.

Όσο για τον Δημήτρη Ιτούδη; Δεν αποκλείεται να υπάρξει συζήτηση και με τον μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη του «Ζοτς», ωστόσο δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα.

Πηγή: sport-fm.gr