Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, στα Σπάτα, βρίσκεται ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος έχει συνάντηση με τον πρόεδρο, Ανδρέα Δημητρέλο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο «Τράι» έχει πάει με σκοπό να συζητήσει τον τρόπο που θα διακανονιστούν τα οφειλόμενα. Δεν αποκλείεται όμως να του γίνει πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Στην ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες έχουν προταθεί ένα σωρό ονόματα για την θέση του προπονητή. Η διοίκηση έχει προκρίνει την λύση Δέλλα όπως δεν θα πει όχι και στην περίπτωση Μπατίστα. Ακόμα δεν έχει «κλείσει» το παράθυρο στον Νίκο Κωστένογλου αλλά φαίνεται πως προτεραιότητα της Ένωσης είναι ξένος προπονητής και μάλιστα από χώρα που δίνει βάση κυρίως στους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στον Τραϊανό Δέλλα, ο παλαίμαχος άσος πήρε πρόσφατα το δίπλωμα του προπονητή και δεν θα ήταν η καλύτερη απόφαση για τον ίδιο να αναλάβει την ΑΕΚ σε αυτήν την περίοδο, την χειρότερη στην ιστορία της. Κι από την μεριά του, ο «Δικέφαλος» δεν θέλει να «κάψει» το χαρτί που λέγεται Δέλλας.

Βέβαια τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αφού ως γνωστόν η διοίκηση της ΠΑΕ επιθυμεί η ομάδα της νέας περιόδου να έχει τεχνικό ηγέτη τον «Τράι», ο οποίος μετράει ποδοσφαιρικά και πάνω από όλα είναι φυσιογνωμία που έχει μόνο συμπάθειες στον κόσμο της ΑΕΚ.

Περισσότερα νέα θα υπάρξουν μετά το τέλος της συνάντησης.

Πηγή: sport-fm.gr