Ο Τέεμου Πούκι εξακολουθεί να είναι ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και για τον λόγο αυτό του προσέφεραν ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με αρκετά υψηλές απολαβές.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η υπόθεση για τον Φινλανδό επιθετικό μπλέκει, καθώς στο… κόλπο μπήκαν και τουρκικές ομάδες, ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, τα οποία πάντα λατρεύουν τη μεταγραφολογία, ακόμη και την παραφιλολογία σε τέτοια θέματα. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, λοιπόν, ο 28χρονος μπήκε στη λίστα και των Τράμπζονσπορ και Καϊσερίσπορ.

Στη Θεσσαλονίκη δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι τουρκικές «σφήνες» να είναι ένα… μανατζερικό κόλπο, προκειμένου να δημιουργήσουν συνθήκες πλειστηριασμού για τον Πούκι, ο οποίος έχει την ευχέρεια να διαπραγματεύεται με όποιον σύλλογο θέλει, καθώς κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική αγορά ως ελεύθερος.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν τα δεδομένα για τον παίκτη, ξέρουν πως του έχουν καταθέσει μια πολύ ικανοποιητική πρόταση, παρακολουθούν τις εξελίξεις και ευελπιστούν ότι θα είναι εκείνοι που θα αποσπάσουν το «ναι» του παίκτη, για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.