Δύο παίκτες από το εξωτερικό φαίνεται ότι ψάχνει ο Ολυμπιακός για τα άκρα της μεσοεπιθετικής του γραμμής, με τον Μπάρι ΜακΚέι της Νότιγχαμ Φόρεστ να κερδίζει πόντους στο Λιμάνι για να είναι ο ένας. Μια μεταγραφή που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που κατέχει και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του αγγλικού συλλόγου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο 24χρονος άσος ταιριάζει στα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους εξτρέμ του υπάρχοντος ρόστερ των Πειραιωτών. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν στην Αθήνα, όπου και βρίσκεται από χθες ο Γιάννης Βρέντζος με τους Άγγλους συνεργάτες του, προκειμένου να παραβρεθεί σε εκδήλωση που διοργανώνει ο κ. Μαρινάκης, στα πλαίσια ναυτιλιακής έκθεσης.

Είναι δεδομένο ότι στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση, σε συνεννόηση με τον Πορτογάλο τεχνικό, επιθυμούν να έχουν αποκτηθεί δύο ή τρεις παίκτες, μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το Ζέεφελντ και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δείτε βίντεο του ΜακΚέι: