Η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του προέρχεται από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Πάουλο Μασάδο στην εφημερίδα «O’Jogo». Επίσης, ο 26χρονος χαφ επανέλαβε την επιθυμία του να ενταχθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών, στην τεχνική ηγεσία των οποίων βρίσκεται πλέον ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

«Ακόμα τίποτα δεν έχει κλείσει και υπάρχουν προτάσεις και από ομάδες της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας. Αλλά η καλύτερη προσφορά είναι πράγματι αυτή του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσληψη του συμπατριώτη του:

«Εκτός όλων των άλλων, ο Ολυμπιακός διεκδικεί κάθε χρόνο όλους τους τίτλους στη χώρα του και πλέον έχει και Πορτογάλο προπονητή. Τον Λεονάρντο Ζαρντίμ».

Την ίδια ώρα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υποστήριζαν ότι δεν έχει προχωρήσει στο τελικό στάδιο η υπόθεση του Μασάδο και χρειάζεται να έρθει στην Ελλάδα ο Ζαρντίμ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα εγκρίνει την απόκτηση του παίκτη της Τουλούζ.

Θέλει να κρατήσει τον Μέλμπεργκ

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να κρατήσει τον Ολοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου να επικοινωνήσει με τον Σουηδό στόπερ και να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ανεβάσουν άλλο την προσφορά τους, που είναι ένα εκατομμύριο και μπόνους 300.000. Εν τω μεταξύ, βρετανικά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο 35χρονος αμυντικός φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γουέστ Χαμ και της Σαουθάμπτον, οι οποίες έχουν έρθει σε επαφή μαζί του.

Όσον αφορά την υπόθεση του Κώστα Μανωλά, οι διοικούντες την ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι στιγμής και δεν έχει προγραμματιστεί ραντεβού για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ενδεχομένως η διοίκηση περιμένει να εγκρίνει ο Ζαρντίμ την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού της ΑΕΚ.

Άλλωστε, είναι πολλές οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που θα εξετάσουν από κοινού οι πρωταθλητές Ελλάδας με τον 38χρονο προπονητή, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα και να συζητήσει αρκετά θέματα με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, έχουν απομείνει τα τυπικά για την απόκτηση του Αλαν Ρουίς. Συγκεκριμένα, οι συζητήσεις των Πειραιωτών με την Χιμνάσια βρίσκονται στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη έναντι 750.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr