Με τη δεδομένη αποχώρηση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε από την ομάδα, στον Ολυμπιακό φαντάζει αναγκαία η απόκτηση ενός πολυσύνθετου μέσου, που να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις νευραλγικές θέσεις του άξονα. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής», τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία, που αναφέρει ότι οι Πειραιώτες προχωρούν μια τέτοια περίπτωση, η οποία θα έχει τις… υπογραφές των Φρανσουά Μοντέστο (κυρίως) και Κριστιάν Καρεμπέ.

Το όνομα του Αντριέν Τόμασον της Ναντ, που αγωνίζεται στον άξονα, έχοντας τη δυνατότητα να παίξει επιπλέον και ως «οκτάρι» και ως «δεκάρι», αλλά και ως πλάγιος χαφ, είναι εδώ και αρκετές ημέρες στο προσκήνιο και παραμένει σε αυτό. Πλέον, όμως, ακούγεται και ο 25χρονος Σανίν Πρίσιτς της Ρεν. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής λέγεται πως δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα του, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό

Ο Πρίσιτς είναι 6 φορές διεθνής με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αποκτήθηκε το 2014 από τη Σοσό και ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός σε Περούτζια και Τορίνο. Θεωρείται βασικό «εργαλείο» για τον σύλλογο της Βρετάνης, ενώ ο λόγος που δεν έπαιξε σε περισσότερα παιχνίδια, είναι ένας τραυματισμός στα τέλη Οκτωβρίου. Ωστόσο, με την επιστροφή του «έγραψε» αρκετές συμμετοχές.

Παράλληλα, από τη Γαλλία προχωρά και η υπόθεση του νεαρού επιθετικού, Ζαν Φιλίπ Ματέτα της Λιόν, που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο Αλεξάνταρ Πάντιτς είναι στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για τη θέση των στόπερ. Ο 26χρονος Σέρβος αμυντικός αγωνίζεται στην Ντιναμό Κιέβου και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Ο λόγος που τον κάνει για να αναζητά νέα ομάδα, είναι ότι αυτήν τη σεζόν αγωνίστηκε μόλις 5 φορές.