Την ώρα που αναμένονται νέα από το «μέτωπο» της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο fund του Παϊρότζ Πιένγκμπονσαντ, το πρότζεκτ του «Athens Alive» προχωράει κανονικά, καθώς όπως επισήμαναν οι άνθρωποι του consortium, οι όποιες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θα βάλουν… φρένο στο πλάνο που υπάρχει.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι «συμπαίκτες» του δεν σταματούν να κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση και στο πλαίσιο αυτό, χθες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του άμεσου συνεργάτη του επικεφαλής της ΚΑΕ, Σταύρου Κωνσταντινίδη, με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Σύμφωνα με τη «LiveSport», σε αυτήν έπεσαν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα για το πώς θα προχωρήσει το έργο.

Βασική προϋπόθεση, όπως τονίστηκε από πλευράς του κ. Κωνσταντινίδη, είναι το πρότζεκτ να αφορά ολόκληρο το ΟΑΚΑ και όχι κάποιο μέρος αυτού. Από την άλλη, ο κ. Βασιλειάδης φέρεται να τόνισε ότι αυτό θα ήταν ιδανικό, αλλά το ζήτημα είναι εάν μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί και φυσικά σε πόσο χρόνο. Βασικός… φόβος από πλευράς Πολιτείας είναι να μην περάσει από το ΣτΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πολλά θα κριθούν στη συνάντηση που θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί άμεσα. Σε αυτήν, θα ξεκαθαριστεί από τον πρωθυπουργό τι μπορεί να δώσει η κυβέρνηση και αν βρίσκονται κοντά τα «θέλω» τόσο της κυβερνητικής πλευράς όσο και αυτής του consortium.

Βάσει των όσων αναφέρονται, το ραντεβού των δύο ανδρών θα κριθεί από το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα, το οποίο είναι αρκετά βαρύ». Πάντως, υφίσταται και μια φημολογία που θέλει τους δύο άνδρες να συναντιούνται ακόμη και σήμερα, με τον Μαρκ Αλεξάντερ της Red Stone να δίνει επίσης το «παρών».