Την «κίτρινη» ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Γιάννης Κόντης στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, προσπαθώντας να λύσει όσες απορίες είχε το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου τόνισε ότι έχουν λυθεί όσα προβλήματα είχαν επισημανθεί στην εξέτασή του φακέλου της ομάδας σε πρώτο βαθμό, ενώ ήταν πλήρες το πλάνο βιωσιμότητας της ΠΑΕ.

Σε σχέση με την πρώτη εκδίκαση, ο Άρης κατάφερε να πετύχει διακανονισμό με τους Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ, οι οποίοι είχαν καταθέσει προσφυγή.

Συγκεκριμένα, παρουσίασαν στην επιτροπή τα παραστατικά πληρωμής μέρους των οφειλομένων, καθώς και τα απαραίτητα υπογεγραμμένα έγγραφα από την πλευρά των ποδοσφαιριστών για τους διακανονισμούς.

Αν τελικά πάνε όλα καλά με την αδειοδότηση, τότε οι Θεσσαλονικείς θα θέσουν σε εφαρμογή τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Προτεραιότητα αποτελεί το θέμα της παραμονής ή όχι του Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο της ομάδας.

Οι διοικούντες θα επικοινωνήσουν με τον Πορτογάλο τεχνικό για τα χρήματα που του οφείλονται και στη συνέχεια θα τον ενημερώσουν για το πλάνο που υπάρχει εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: sport-fm.gr