Η Σάλκε βρίσκεται στην αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Ραούλ από την ομάδα, με το όνομα του Νιλμάρ να ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες ως το νούμερο ένα «στόχο».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Βιγιαρεάλ, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη segunda division, θέλει να αποχωρήσει από το «κίτρινο υποβρύχιο», με πιθανό προορισμό το «Γκεζελκίρχεν», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στον Τύπο της Γερμανίας.

Ο 27χρονος διεθνής έπαιξε την περασμένη σεζόν σε 21 παιχνίδια της Βιγιαρεάλ, σκοράροντας τέσσερις φορές και οι «βασιλικοί μπλε», βλέπουν στο πρόσωπό του, τον παίκτη που θα μπορούσε να πλαισιώσει στην επίθεση, τον Φαρφάν και τον Χούντελαρ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι και το 2014, ωστόσο επιθυμία του είναι να αποχωρήσει.

Δεν είναι, όμως, μόνο η περίπτωση του Νιλμάρ που εξετάζουν στην Σάλκε για την επίθεση, καθώς έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Ράφαελ και Αντριάν Ράμος της Χέρτα Βερολίνου. Ο πρώτος έχει δηλώσει ότι θέλει να φύγει από την ομάδα μετά τον υποβιβασμό της, ενώ για τον δεύτερο, ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Γκλάντμπαχ.

Πηγή: sport-fm.gr