Στόχος της διοίκησης του Άρη είναι η ομάδα να επιστρέψει μια επιτυχημένη συνταγή του πρόσφατου παρελθόντος, πραγματοποιώντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές για να συμβαδίσουν με τις απαιτήσεις της εποχής. Όλα τα δεδομένα βρίσκονται στα χέρια του Γιάννη Κόντη, ο οποίος θα ηγηθεί του αγωνιστικού τμήματος της νέας σεζόν και έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του με τους νέους συνεργάτες της ομάδας.

Πρώτος στόχος του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ είναι η άμεση μείωση του μπάτζετ από τα 5,5 εκατ. ευρώ στα 3,2 εκατ. ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει πως θα μειωθεί και η ανταγωνιστικότητα της ομάδας.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν ο Μανέλ Φερέρ στην ισπανική αγορά και ο Αρτούρ Φερνάντες στην πορτογαλική, οι οποίοι είναι οι μάνατζερ που θα διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές.

Ταυτόχρονα, θα υπάρξει συνεργασία με την εταιρεία «Traffic» από την Λατινική Αμερική. Και οι τρεις συνεργασίες έχουν ως στόχο την απόκτηση νεαρών φιλόδοξων ποδοσφαιριστών, με συμβόλαια της τάξης των 150.000 ευρώ.

Σε αντίθεση με τη σεζόν 2006/07 στο φετινό ρόστερ θα είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο. Ο Αρης διαθέτει ήδη 13 Ελληνες παίκτες στο ρόστερ του και θα γίνουν κι άλλες κινήσεις απόκτησης νεαρών ποδοσφαιριστών, αφού υπάρχουν τρεις-τέσσερις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Πηγή: sport-fm.gr