Τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, αποκάλυψε ο άσος της Αϊντχόφεν, Ντρις Μέρτενς.

Ο βέλγος μεσοεπιθετικός θέλει να πάρει τη θέση του Φρανκ Ριμπερί όταν αυτός αποχωρήσει, στη μεσαία γραμμή των Βαυαρών ξεκαθαρίζοντας όμως, ότι θα παραμείνει ακόμη ένα χρόνο στον ολλανδικό σύλλογο.

«Μου αρέσει πολύ η Μπουντεσλίγκα και ειδικότερα η Μπάγερν Μονάχου», δήλωσε ο 25χρονος ακραίος και συνέχισε: «Αυτό που επιθυμώ, είναι να πάρω τη θέση του Ριμπερί , όταν αυτός αποχωρήσει . Ήταν πολύ εντυπωσιακή η εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ. Το Μόναχο είναι τα μέρος που θα ήθελα να είμαι».

Ακόμη στάθηκε στο γεγονός πως θα παραμείνει άλλη μια χρονιά στην Αϊντχόφεν, προτού κάνει το «άλμα» για πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από ό,τι η Eredivisie:

«Του χρόνου θα είναι η χρονιά μας. Φέτος ο Άγιαξ έκανε πολύ καλό δεύτερο γύρο, ενώ εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες» τόνισε.

Να σημειωθεί ότι ο Ντρις Μέρτενς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος στο πρωτάθλημα έχοντας στο ενεργητικό του 20 γκολ και 16 ασίστ, σε 32 αγώνες.

Πηγή: sport-fm.gr