Η Λίβερπουλ το έχει πάρει απόφαση ότι στο πρωτάθλημα δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα και… επικεντρώθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Με πολλές αλλαγές, χωρίς διάθεση και το μυαλό μονάχα στο ματς της χρονιάς κόντρα στην Τσέλσι, το Σάββατο, στο «Γουέμπλεϊ», η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς ηττήθηκε 1-0 από τη Φούλαμ. Στο 1-1 τελείωσε το ματς της Στόουκ με την Έβερτον.

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ επέτρεψαν στους Λονδρέζους να φύγουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους με τους τρεις βαθμούς της νίκη από το «Άνφιλντ». Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Μάρτιν Σρκτελ που στη μέρα όπου ηγήθηκε των συμπαικτών του με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, «καταδίκασε» τη Λίβερπουλ με δικό του αυτογκόλ.

Στο «Μπριτάνια», η Έβερτον πήρε έναν βαθμό με το τελικό 1-1 κόντρα στη Στόουκ και συμπλήρωσε εφτά ματς αήττητη, έχοντας απόσταση τριών βαθμών από τους μισητούς συμπολίτες.

Αναλυτικά τα εξ αναβολής παιχνίδια της 34ης αγωνιστικής:

Λίβερπουλ – Φούλαμ 0-1

Πού μυαλό για πρωτάθλημα όταν σε λίγες μέρες διακυβεύεται το Κύπελλο; Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε τη Φούλαμ σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής και το μυαλό όλων βρισκόταν ήδη στο… «Γουέμπλεϊ»! Αποτέλεσμα αυτού, η ήττα με σκορ 1-0 από τους «cottagers» που έπιασαν τους «κόκκινους» στην 8η θέση της βαθμολογίας! Διαβάστε περισσότερα.

Στόουκ – Έβερτον 1-1

Σε ένα ματς που η… μπίλια θα μπορούσε να «καθίσει» με την ίδια ευκολία σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές, Στόουκ και Έβερτον έμειναν στο 1-1 στο «Μπριτάνια», με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα χάρη στο αυτογκόλ του Κράουτς (45’) και τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς με τον Ζερόμ (69’).

Πηγή: sport-fm.gr