Η μονομαχία Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι επεκτείνεται σε πολλά περισσότερα «μέτωπα» εκτός από το καθαρά αγωνιστικό. Δεν είναι λίγα τα κατορθώματα του ενός που θα ήθελε να τα πετύχει και ο άλλος, ειδικά ο εγωκεντρικός Πορτογάλος.

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, αλλά ακόμη δεν τα έχει βρει με τους «μερένχες» για νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην ισπανική πρωτεύουσα για ακόμη περισσότερα χρόνια.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, δεν είναι ευχαριστημένος με την πρόταση της Ρεάλ για νέο συμβόλαιο και θα αγγίζει τα 30.000.000 ευρώ ετησίως. Μάλιστα, όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα, απαιτεί οι αποδοχές του να ξεπερνούν έστω και κατά ένα ευρώ αυτές του Αργεντινού άσου της Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι, με το τελευταίο χρονικά συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «μπλαουγκράνα» βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 40 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Βεβαίως, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η Mundo Deportivo είναι ένα Μέσο που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα και πάντα ψάχνει να αναδείξει ό,τι αρνητικό αφορά τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως κάποιες φορές έπεφτε και μέσα. Μένει να φανεί…