Αυτό το βίαιο χτύπημα νοκ-άουτ καταγράφηκε στο φακό της κάμερας, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Tony Pietrantonio και του αμερικανού Lavarn Harvell. Το καταστροφικό κροσέ ανήκει στον δεύτερο, ο οποίος αποτελείωσε τον αντίπαλο του στο 31ο δευτερόλεπτο του τρίτου γύρου.

Ο 23χρονος Harvell, γνωστός και ως «Baby Bowe», λόγω της ομοιότητας του με τον πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών Riddick Bowe, δήλωσε: «Ένιωσα τη γροθιά μέχρι τον ώμο και τη πλάτη μου. Αμέσως κατάλαβα ότι ο αντίπαλος δεν θα σηκωνόταν».

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που άρχισα να χορεύω μπροστά στους θεατές. Σύντομα όμως, κατάλαβα πόσο άσχημα τον είχα χτυπήσει», συνεχίζει.

Ο Pietrantonio, ο οποίος συμφώνησε να συμμετάσχει στον αγώνα μόλις τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή του, έπεσε λιπόθυμος στο ρινγκ του Ατλάντικ Σίτυ, στο Νιου Τζέρσεϋ.

Ο διαιτητής David Fields σταμάτησε αμέσως τον αγώνα και κάλεσε τους γιατρούς να περιθάλψουν τον αναίσθητο αθλητή. Μέσα σε λίγα λεπτά σηκώθηκε όρθιος και χαιρέτησε τους οπαδούς του, οι οποίοι ανησυχούσαν για τη κατάσταση του.