Νέα παράταση για την προσφυγή που έκαναν κατά του ΟΦΗ ζήτησαν και πήραν οι Αλέξης Κασμερίδης και Κώστας Σταυρακάκης. Οι ποδοσφαιριστές των Κρητικών θέλοντας να δώσουν το «φιλί» της ζωής στους Ομιλήτες και να τους δώσουν ακόμα μία ευκαιρία έβαλαν νερό στο κρασί τους και θα κάνουν υπομονή λίγες μέρες ακόμα. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Χρήστος Μιχαλόπουλος, τους υποσχέθηκε πως θα τους εξοφλήσει μέχρι την επόμενη δικάσιμο που είναι στις 15 Μαϊου.

Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και σήμερα παίχτηκε ένα θρίλερ στις δικαστικές αίθουσες της ΕΠΟ καθώς λίγο πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης των δύο παικτών, ο Αλέξης Κασμερίδης βρέθηκε στο δικαστήριο από το οποίο ζήτησε να εκδικαστεί η υπόθεση στην αμέσως επόμενη δικάσιμο.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του Κασμερίδη με το οποίο συμφώνησε και ο Σταυρακάκης και στη συνέχεια υπήρξε συνεννόηση με τον κ. Μιχαλόπουλο όπου αφού ευχαρίστησε τους παίκτες τους υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει για την πλήρη εξόφληση του ποσού που τους οφείλεται μέχρι και τις 15 Μαϊου. Στον Κασμερίδη θα πρέπει να καταβληθεί το πoσό των 36.500 ευρώ και στον Σταυρακάκη το ποσό των 52.000 ευρώ.

Αυτό που απομένει τώρα είναι η ΠΑΕ ΟΦΗ να τηρήσει στο ακέραιο την υπόσχεση που έδωσε στους δύο ποδοσφαιριστές γιατί άλλη αναβολή στην υπόθεση δεν μπορεί να δοθεί.

Πηγή: Sport-fm.gr