Μεταγραφές στον Ολυμπιακό φέτος έγιναν πολλές. Για την ακρίβεια 14 νέοι παίκτες ήρθαν, υπολογίζοντας μαζί και τον Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος ήταν ο αμυντικός μέσος που επιθυμούσε τόσο ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με τον Καταλανό οι Πειραιώτες κλείνουν εκτός απρόοπτου το φετινό… γαϊτανάκι των μεταγραφών και επιθυμούν να ανοίξουν ένα άλλο, λίγο… διαφορετικό. Αυτό των αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όχι μόνο δεσμεύονται με «βαριά» για την ομάδα, συμβόλαια αλλά δεν προσέφεραν και τα αναμενόμενα.

Ο λόγος φυσικά για τους Έντσο Μαρέσκα και Όσκαρ, οι οποίοι αποτελούν… βαρίδια για τον οικονομικό προϋπολογισμό του συλλόγου μιας και ο μεν Ιταλός κοστίζει περίπου 1, 7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ενώ ο Ισπανός «καρπώνεται» 800.000 ευρώ τη σεζόν.

Όσον αφορά τον Μαρέσκα, γίνεται προσπάθεια τις τελευταίες μέρες, ώστε να πειστεί ο Ιταλός να αποχωρήσει και να λάβει κάποια λεφτά του συμβολαίου αλλά αυτό μόνο… εύκολο δεν είναι, αφού ο 31χρονος μέσος φαίνεται να έχει «στρογγυλοκαθήσει» στη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους». Πάντως στελέχη της ΠΑΕ εμφανίζονται αρκετά αισιόδοξα σχετικά με την αποχώρηση του Ιταλού μέσου.

Από την άλλη τα πράγματα για τον Όσκαρ είναι διαφορετικά, καθώς σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του υπάρχουν. Το δυσάρεστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν υπάρχουν σύλλογοι που να δίνουν στον Ισπανό μεσοεπιθετικό τα λεφτά που παίρνει από τους Πειραιώτες.

Έρχεται Αθήνα ο Ουρτάδο

Το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Μοϊσές Ουρτάδο, αφού ο Ισπανός θέλει να έρθει στην πρωτεύουσα της χώρας μας, προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ακολούθως να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και έπειτα να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Δεν αποκλείεται πάντως ο Ισπανός άσος να «προσγειωθεί» στο «Ελ. Βενιζέλος» ακόμα και την Δευτέρα όπως τόνισε ο μάνατζερ του σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με την έκβαση της μεταγραφής.

Πηγή: gazzetta.gr