Μαίνεται ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, έπειτα από το βράδυ της Κυριακής (25/02) και το ντέρμπι της Τούμπας που δεν ξεκίνησε, τώρα μέσω φωτογραφιών, για το εάν πράγματι ο Όσκαρ Γκαρθία τραυματίστηκε από το ρολό ταμειακής μηχανής που εκτοξεύθηκε προς το μέρος του.

Το νέο επεισόδιο στο… σίριαλ αφορά φωτογραφικό υλικό από τον τραυματισμό ή μη του Καταλανού τεχνικού. Φωτογραφία ανέβασαν οι δύο υπεύθυνοι Επικοινωνίας των ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Καραπαπάς, οι οποίες προσπαθούν να αποδείξουν το δίκιο της κάθε πλευράς.

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε το σχετικό στο μήνυμα στο Facebook, που συνόδευσε και με την ανάλογη φωτογραφία.

«Κανένας τραυματισμός, από κανένα ρολό, που καμία λήψη δεν δείχνει να πέφτει σ´εκείνο το σημείο. Μόνο θλίψη για έναν άνθρωπο, που αντί να φέρει ποδοσφαιρικό πολιτισμό από την γενέτειρά του, έγινε υποχείριο ενός συλλόγου που τον βάζει να δαγκώνει τα χείλη του.
Βρείτε όποιον τρόπο θέλετε να βιάσετε την κοινή λογική και την εικόνα, όπως συνηθίσατε να κάνετε. Ανοίξτε ομπρέλα, έπιασε ψιλόβροχο, δεν σας φτύνουν! Ο “βασιλιάς είναι γυμνός”…

Αύριο στις 16:00 αποδείξτε μας πως το τηλεκατευθυνόμενο ρολό έφτασε εκεί. Φέρτε και την κυρία που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες να μας πει και τη δική της άποψη.

Φέρτε ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ ελάτε, γιατί δεν λειτουργεί και το Δελφινάριο!».

dfoihfdoih2

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέβασε μια άλλη φωτογραφία, επίσης στο Facebook, που συνόδευσε με το σχετικό μήνυμα.

«Όσο και να μοχθούν οι δημοσιογραφικές ΠΟΡΝΕΣ του sdna να παραπλανήσουν τον κόσμο, την αλήθεια την έγραψε η επίσημη ιατροδικαστής (ναι αυτή που απεικονίζεται στη φωτογραφία σας για την οποία λέτε ότι ο προπονητής μας δεν έχει τίποτα, βλάκες) στην έκθεση της και αναφέρει τραυματισμό!

Με φωτογραφίες της επόμενης μέρας νομίζετε ότι θα κρύψετε αυτό που είδε ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ; Δείτε τη φωτογραφία απο τα αποδυτήρια… Είναι χτυπημένος ή όχι ο Γκαρθία ρε ΖΩΑ; Δηλαδή έπρεπε να του βγεί το μάτι ή να του κοπεί η γλώσσα για να το βουλώσετε;».

dfoihfdoih1a