Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες του, για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Α1, μοίρασε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ηλυσιακού (83-57).

Αναφορικά με το ματς, ο «Ντούντα» ήταν ευχαριστημένος μόνο από το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ετοιμότητα της ομάδας του μέχρι να ξεκινήσουν τα play off.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Θέλω να πω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες γιατί κερδίσαμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι και για τα play off. Δεν είχαμε καλό έλεγχο παιχνιδιού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καλό έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, δεν υπήρχε καλή αντίδραση, χάσαμε ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα. Τώρα συνεχίζουμε τη δουλειά και θα δουλέψουμε μέχρι και Μ. Σάββατο που έχουμε προπόνηση. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους και για τη μεγάλη προσπάθεια. Δεν ξέρω πότε παίζουμε τα παιχνίδια, μπορεί Τετάρτη ή Πέμπτη, αν θέλετε να κάνουμε συνέντευξη πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ για να τα πούμε τότε, δεν είναι σωστό να μιλάμε από τώρα για τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: sport-fm.gr